Springdans i BUL Oslo våren 2016

Publisert den 19. januar 2016

Tirsdag 29. mars og tirsdag 5. april skal Bygda Dansar Akershus besøke Leikarraingen i BUL i Oslo. På disse øvingene kommer vi til å snakke litt om arbeidet vi har gjort med arkivopptakene fra Akershus, men først og fremst vil det bli mye dansing. Vi skal jobbe med springdans fra Akershus. Den første kvelden blir det Mathilde og Trine som er instruktører, mens den andre kvelden har Øyvind fått med seg Solveig Brekke Hauknes som instruktør. Solveig har vært en viktig samarbeidspartner for oss i Akersarv, både som forbilde, instruktør, diskusjonspartner, danser og instruktør. Musikere på disse øvingene blir Elise Tegnér og Marianne Tomasgård. Dette er to av de musikerne som har best oversikt over musikkmaterialet som finnes i Akershus. Vi gleder oss!

BUL-kopi.jpg