Suksess på UKM

Publisert den 19. april 2016

Søndag den 10. april var gjengen i Akersarv klare for å innta scenen under fylkesmønstringen for UKM i Akershus. UKM (Ung Kultur Møtes) er en arena der alle ungdommer som driver med en form for kunst eller kultur, kan vise seg frem. Fylkesmønstringen i Lillestrøm telte godt over 100 scenenummer. I tillegg til scenenummer var det både filmer og kunstutstillinger blant de som deltok. Gjengen i Akersarv høstet stor applaus og godord etter vårt scenenummer. 2715 deltagere har til sammen bidratt i UKM i Akershus dette året.

 

Hans_pa_UKM-kopi_2.jpg

(Foto: UKM Akershus)

Her er et sitat fra UKM sine hjemmesider: "Vi fikk også se mer av norsk kulturarv da Akersarv – Bygda Dansar Akershus, kom til på scenen. Dette er et danseprosjekt der fokuset var på tradisjons- og folkedans. Musikken de danset til var allikevel ikke helt tradisjonell: Det var nemlig rap og trekkspill. Her fikk man se alt fra tango til hallingdans. Dette var helt rått!"

 

Her kan du se Akersarv sitt nummer på UKM i Lillestrøm.