460 egdinger danser!

Publisert den 10. oktober 2013

Denne uka er Egdedans ute og danser på 8 skoler, og rundt 460 ungdommer får svingt seg i blandt annet polka- springedans- og hallingtakt! 

Egdedans er ute skolene med dobbelt sett instruktører og underviser parallelt hele uka. Vi besøker skoler i Kvinesdal, Byremo, Lyngdal, Lista og Kristiansand. Egdedans rekruterer danseglade ungdommer til helgesamlingen vi arrangerer neste helg, den 18. til 20. oktober på Vigeland, sier prosjektleder Linnea Helmersson. Turneen har allerede gitt resultater og vi har fått flere nye navn på deltakerlista, både gutter og jenter. 

Vi gleder oss til å møte mange av ungdommene igjen på hegesamling neste helg, sier prosjektmedarbeider Agnar Olsen.

Helgesamlingen foregår på Vigelandstua, Vigeland. Oppmøte kl. 18.30! 
Velkommen alle sammen!