Egdedans er klar for høsten!

Publisert den 28. august 2013

egdedanssept13.jpg

Nå er høsten endelig her, og vi i Egdedans starter med å være med på Nordsjøfestivalen i Farsund førstkommende helg. Der vil vi spesielt anbefale springedanskurset som Brit Versland skal ha på lørdag formiddag. Springedansen skal vi bruke i prosjektet fremover, og dette er en kjempefin anledning til å lære av mesteren selv. Alle egdedansere får hele kurset gratis.

Prosjektleder Linnea Helmersson vil være tilstede under hele festivalen.

Les mer om festivalen her: Nordsjøfestivalen

Skoleturneene våre starter rett etter festivalen, og Farsund og Vanse får besøk av Linnea og Ulf Arne Johannessen.

Turneen fortsetter i uke 37, 39 og 41, og vi skal innom mange ungdomsskoler og videregående skoler i hele fylket. På turneen får elevene lære seg spennende lokale danser og også forsøke seg på å jobbe koreografisk med dans. Vi stiller med spellemann på alle skolebesøkene våre

Første helgesamling i høst blir i midten av oktober, der ungdommer fra hele fylket samles for dans og moro. Sted og opplegg for helgesamlingen kommer senere.

Velkommen til en danserik høst med Egdedans!