Egdedans har helgesamling på Vigeland!

Publisert den 16. oktober 2013

Helgen den 18. til 20. oktober arrangerer Egdedans sin første helgesamling for høsten. Stedet er Vigelandstua på Vigeland, sentralt plassert ca. midt i fylket.

egdedans_helgesamling.jpg

Ungdommer fra hele fylket samles på fredag kveld for en helg stappet med dans, lek, moro, god mat og sosialt samvær.

Vi er veldig spente og klare for helgesamlingen og gleder oss til å ta imot ungdommene, sier prosjektleder Linnea Helmersson. Vi tror at det kommer til å bli en artig helg med tid både til dansing og til å bli godt kjent med hverandre.

Vi har fått med oss dyktige instruktører og spellemenn. Mathilde Øverland, utdannet utøvende folkedanser, kommer og skal undervise i blant annet halling. Så har vi vært så heldige å få med oss lokale musikere også; på lørdagen har vi med oss Marius Monrad som spiller fele og på søndagen får vi besøk av Dag Ellefsen som spiller trekkspill, forteller Linnea. Danser som det skal jobbes med i helgen blir reinlender, med en lokal variant fra Hidra, riler, halling og den lokale springedansen fra Fjotland!

Alle egdinger er velkommen til en inspirerende og lærerik dansehelg!