«Lek Østa!» i gang med midtforestilling

Publisert den 09. september 2013

DSC00214.JPG

Fredag 6. september gikk startsskuddet for arbeidet med midtforestilling i «Lek Østa!». Alle Bygda dansar-prosjektene var med, sammen med prosjekt-koordinator Gro Marie Svidal, Siri Mæland og nytilsatt direktør Marit Stranden. Guro Trøseid Gjerstadberget skal være koreograf for forestillingen, og også hun var tilstede denne dagen. Guro er oppvokst i Sør-Odal og har sterke røtter i folkemusikken og – dansen.

2014 er Prøysen-år, og midtforestillingen skal ta utgangspunkt i Prøysens tekster og viser. Handlingen skal underbygges med danser fra hele Hedmark fylke, både runddanser og bygdedanser.

 

DSC00216.JPG

«Lek Østa!» har helgesamling på Skarnes 20.-22. september, og starter arbeidet med midtforestillingen allerede da!