Lek Østa! på bybesøk!

Publisert den 13. desember 2013

LekOsta07.12.13 10.JPG

Lørdag 7. desember hadde Lek Østa! ei lita førjulssamling på Hamar. Veslemøy Nordset inspirerte og lærte bort polsdans fra Finnskogen og halling-veteran Thor Herman Bøhle forklarte og danset engasjert sammen med ungdommene fra Hedmark.

Etter vellykket skoleturne i Trysil først i uka arrangerte Lek Østa! en dagssamling på Hamar. Flere undgommer som hadde fått sitt første møte med dansen tidligere i uka møtte opp, i tillegg til trofaste Lek Østa!-ere.

LekOsta07.12.13 27.JPG

En stor takk går til Spellmannslaget Leik som bidro musikalsk og til Bygdedanslaget i Hamar som la til rette for en god øvingsdag. Selvfølgelig også en stor takk til instruktørene Veslemøy Nordset og Thor Herman Bøhle.

Den siste uka har det også vært lokale øvinger på Alvdal og i Elverum. Torill Jørgensen, Kari og Stig Nilssen har vært dyktige, lokale instruktører, sammen med levende musikk. Takk til alle sammen!