Vellykket helgesamling på Vigeland

Publisert den 22. oktober 2013

Egdedans arrangerte sin første helgesamling for høsten, 18. til 20. oktober, på Vigeland. Helgen bestod av mye god dans, mye god mat, mye moro, og helgen ble vellykket på alle måter!

egdedans_halling.jpg

Fredag kveld var alle samlet for Egdedans sin første helgsamling for høsten. Linnea og Agnar ønsket velkommen til danserne og medinstruktør Mathilde Øverland. Det ble danset litt på fredag kveld, men mest tid var satt til å bli kjent og ha det moro. Hovedvekten på undervisningen var lagt til lørdag, der danserne fikk grundig opplæring i reinlender og halling. De fikk også en liten økt der de fikk en smakebit på den lokale springedansen fra Fjotland.

Alle deltakerne på samlingen imponerte stort under helga, og Linnea og Agnar gleder seg til å følge disse dyktige danserne videre gjennom vinteren. Vi har også plass til flere dansere, og det er ikke for sent å bli med i prosjektet, sier en engasjert prosjektleder Linnea Helmersson.


Neste samling for Egdedans er allerede helga 8. til 10. november, i Steinkjer under Hilmarfestivalen og Hilmar:UNG. Da samles ungdommer fra de andre prosjektene i Bygda dansar, og andre danseglade ungdommer mellom 15 og 26 år, til dans- og spillkurs, konserter og dansefest! Egdedans vil organisere flyreise for de som ønsker å være med på denne samlingen. Ta kontakt med enten Linnea eller Agnar for mer informasjon.

egdedans_halling_to.jpg

Fra hallingundervisningen på lørdag, under kyndig veiledning av Mathilde Øverland (i midten av bildet)