Nå er vi i gang med forestillingsarbeidet!

Dette var den første samlingen med fokus på sluttforestillingen der både koreograf Ingeleiv Berstad og musikerne Erlend Viken og Olav Christer Rossebø var tilstede. Ungdommene tok imot Ingeleiv ved å vise henne alle dansene de har jobbet med, og Ingeleiv kastet seg med i dansen. Ideen til forestillingen ble delt med deltakerne for første gang, og vi fikk noen fine, morsomme og kreative økter med Ingeleiv på dansegulvet.

DSC00350.JPG

Å jobbe så intensivt som vi gjør i Bygda dansar ved å holde danseøkter fra morgen til kveld på ei helg, og samtidig bo sammen, gjør at vi etter hvert har blitt godt kjent. Og denne helga fikk prosjektet inn to musikere i tillegg til Ingeleiv som nå er blitt en del av Rogalender – Bygda dansar Rogaland. Erlend Viken har vært med i et tidligere Bygda dansar prosjekt, Egdedans, hvor han var musikalsk ansvarlig for forestillingen. Denne gang er det Olav Christer som har den rollen, men med god hjelp fra Erlend.

DSC00263.JPG

 Vi gleder oss veldig til fortsettelsen av arbeidet, og allerede om to uker er vi i gang med årets siste helgesamling den 30.-02. desember på Siddis-stova i Stavanger.

 

Vel møtt!