Midtforestillinga til Rogalender har fått navn!

NÅ skjer det- vandreteater med tradisjonsdanser fra Rogaland tar form!

Design: Christoffer Paulsen

Design: Christoffer Paulsen

Om forestillingen DANSEHUSET


La dansen føre deg gjennom huset
med lette steg
la musikken spille deg i danseruset
med lette toner

Velkommen til DANSEHUSET!

 

 

 

 

 


DANSEHUSET er et vandreteater som tar deg gjennom Siddisstova, hvor du får oppleve tradisjonsdans fra Rogaland i forskjellige settinger. Ensemblet består av ungdommen fra Rogalender – Bygda Dansar Rogaland. Forestillingen tar ca 25 minutter.

Musikere: Håvard Ims, Siri Dyvik, Tuva Færden

Koreograf: Elisabeth Ellingsen

Dansefaglig ansvarlig og produsent: Torill Steinjord

Dramaturg: Carl Jørn Johansen

Dansere: ungdommer i Rogalender

Forestillinga får du med deg i Siddisstova, Stavanger lørdag 07.april kl 1800. Reserver billetter ved å sende en epost til torill@fmfd.no. Vi kan kun selge 60 billetter så her gjelder førstemann til mølla. Billettene betales kontant i døra. Pris: kr 100,- Fellesbillett for forestillinga Dansehuset og dansefest i regi av FUGLEN: kr 150,-

 

Det kunstneriske teamet til forestillinga Dansehuset

Det kunstneriske teamet som har satt sammen forestillinga består av koreograf og dansekonsulent i Rogalender, Elisabeth Ellingsen og dramaturg ved Rogaland teater, Carl Jørn Johansen.

Carl Jørn Johansen. (F. 1975) Dramaturg og teatermaker på Rogaland Teater. Uddannet på Institut for Dramaturgi ved Århus Universitet. Carl Jørn har jobbet i Norge siden år 2000, på teatre og følkehøgskoler.  Utover den faste jobb på Rogaland Teater har han frilanset rundt omkring i inn- og utland. Både på institusjoner og i frie grupper, fra ungdomsteater til "voksenteater", fra deviced, ny tekstutvikling, klassikere og festivaler. Er prosjektleder for Rogaland BUTs internasjonale arbeide.

Elisabeth Ellingsen har vært opptatt av teater, sang og dans siden hun var liten. I 2015 gikk Elisabeth ut av Musikkteaterhøgskolen i Oslo med en bachelor i bagasjen. I tillegg til å være sanger, danser og skuespiller er Elisabeth aktiv i det norske folkedansmiljøet. For tiden jobber Elisabeth med folkedansproduksjonen "Bytting" og som dansekonsulent i Rogalender (Bygda dansar Rogaland).

Rogalender og det kunstneriske teamet har jobbet med forestillinga de siste to helgesamlingene. Her kan du se noen spennende bilder fra arbeidet fram mot forestillinga Dansehuset!