Nytilsatt vikar i Arktisk takt, Dina Bruun Arnesen

I forbindelse opplæring av nytilsatte vikarer i prosjektene Bygda dansar Troms og Rogaland 18.-19. juni, tok vi en kort prat med Dina Bruun Arnesen om nettopp Dina og dansen.

Hvem er Dina?

Haha, livets store spørsmål... Jeg er fra Bjarkøy, og har vokst opp delvis der og i Harstad. Hele livet har jeg drevet med musikk og dans, og jeg lager den beste Lasagnen på Grünerløkka.

Hva gjør du til vanlig?

Jeg bor i Oslo, og tar master i Logopedi.  

Når, hvor og hvorfor begynte du å danse?

Det var ganske tilfeldig. Jeg danset jazzballett på kulturskolen og trivdes med det en stund, men så fikk vi ny lærer som hadde mange regler! Mamma meldte meg inn i Leikarringen i BUL Harstad, og der fikk jeg friheten jeg trengte. 

Hva er det beste med dansen for deg?

En stor del av dansen min er lekenhet og tilstedeværelse. De beste dansene har jeg stort sett dansa på dansefest under festivaler. Det samspillet som oppstår med partner, gulvet og musikere er gull verdt!

Hva vil du si til de som følger med på bygda dansar i ditt fylke?

Jeg gleder meg masse til å danse med dere! Si hei hvis du ser mæ  :)

Dina blir å finne på Kalottspel fra 8. august av.

Dina blir å finne på Kalottspel fra 8. august av.

Vi ønsker Dina velkommen til Arktisk takk og Stiftinga for folkemusikk og folkedans!