Har du lyst til å bli med på folkedanssamling på Kalottspel 08.-10. august 2018?

Det er gratis å delta på dansesamlingen, inkludert kost & losji. Reise til/fra samling dekkes av deltakerne selv. Det er ikke noe krav til at man har deltatt tidligere i prosjektet, ei heller kreves det danseerfaring. Det eneste kravet er at man er mellom 15 og 19 år i løpet av 3-årsperioden prosjektet er i Troms.

Vi starter med innlosjering onsdag 08. august fra klokka 17 av, og avslutter fredag ettermiddag. Vi kommer til å sove på 2- og 3-mannsrom i samme bygg som FolkBand-gjengen. De består av ungdommer i samme aldersgruppe som oss, men som er på folkemusikkurs. Det vil være mulig å overnatte til lørdag for de som vil bli med på dansefesten til Kalottspell fredag kveld. Vi sender ut egen timeplan for deltakerne av folkedanssamlinga i starten av august.

Du melder deg på folkedanssamlinga ved å sende en e-post til:
bygdadansar@fmfd.no eller ring bygda dansar-telefonen på 40 61 52 22.

I påmeldinga trenger vi informasjon om:
Navn
Fødselsår
Hjemkommune
E-post
Telefonnr. + Foresattes kontaktinfo (hvis du er under 18 år), kontaktperson ICE hvis over 18 år
Evt. allergier eller annet å ta hensyn til
Sover du over?

Ta gjerne kontakt om du skulle ha noen spørsmål! Vi kan være behjelpelige med reisetips, samt hjelpe til med å koordinere samkjøring mellom deltakere som reiser fra samme sted.

Følg oss gjerne på facebook: https://www.facebook.com/Arktisk-takt-190434691505585/

Lyst til å vite mer om Kalottspel? Sjekk ut: https://www.kalottspel.no/

Vi gjør oppmerksom på at det vil bli tatt film og foto til dokumentasjon av prosjektet til internt bruk, det vil si at vi lagrer det i arkivet vårt i Trondheim. Ved ønske om å bruke dokumentasjonen (foto og film) eksternt, vil vi be dere deltakere særskilt om lov til dette.

Vi håper på å se både tidligere og nye deltakere på folkedanssamlinga på Kalottspel 2018!

Danseben harstad lokal øving.jpg