Årets første fagdager i Bygda dansar!

På mandag og tirsdag hadde vi fagdager i prosjektene i Trondheim, i lokalene til Norsk senter for folkemusikk og folkedans. På programmet mandag stod en metodikkøkt med Senjapolsen som case, dans- og musikkfaglig oppdatering for hele fagstaben på Senteret, og tilslutt uttesting av koreografi for midt-forestillinga til Arktisk takt, hvor vår egen Torill Steinjord er koreograf.

2019-03-19 Siri, Torill, Tuva, Sigurd i svivet 2.JPG
2019-03-19 Siri, Torill, Tuva, Sigurd i svivet.JPG

På tirsdag startet vi med en god økt med mental trening av Raymond Toft, for deretter å se på hvordan utnytte mental trening i prosjektene. Vi avsluttet fagdagene med å se på nærmeste aktivitet, og klargjøre oss for innspurt mot forestilling i Bygda dansar Rogaland.

2019-03-19 Mental trening med Raymond Toft.JPG
2019-03-19 Fagdager Siri, Torill, Elisabeth, Tuva og Sigurd.JPG

Vi gleder oss over alt det spennende som skjer i Bygda dansar! Sluttforestilling i Rogalender, midt-forestilling i Troms, og oppstart av Bygda dansar i Hordaland høsten 2019!