Forestillingsarbeid i Lek Østa!

Publisert den 28. januar 2014

Forestillingsarbeid på Lek Østa!s helgesamling i Trysil 17. - 19. januar: «Nå harn Egil dengt bror hass Knut, fordi han Knut ville følje syster hass Egil, men syster hass Egil ville itte ha følje med bror hass Knut, og så skreik hu om hjelp, og så kom syster hass Knut, og så kom han Egil på såmmå tida og så vart det sløssing for æilvar».  

Rudolf i konflikt p dansefest copy.jpg

Sånn kan det gå når kjærligheten blomstrer. Legg vi tell noen orntli jinter med seks vippeskjørt og eggedosis hår, han Tull-Martin som er lealaus i kroppen og ser forbi deg og itte på deg, og et bygdedyr som er mest opptatt tå det alle andre driv med. Da kan enn lure på om det er mulig for to og finne innan.

Dette er et lite innblikk i midtforestillinga vår «Førstsidestoff», den aller første danseforestillinga som er bygd rundt Prøysens persongalleri. Vi kom godt igang med forestillingsarbeidet denne helga sammen koreograf Guro Trøseid Gjerstadberget. Har du lyst til å bli med i forestillinga? Ta kontakt, for vi vil gjerne ha med flere.

Halling med Simon Lvald copy.jpg
Runnom copy.jpg

 

Danseinstruktørene  Martin Myhr og Simon Løvald hadde fokus på runnom og halling. I tillegg var vi innom masurka, reinleder og foxtrot. Musikere: Bente Kvile Buflod, Helga Møller Berg, Ole Nilssen og Else Myhr.

Guro og alle2 copy.jpg

 

Inspirerte og slitne etter ei lang helg, får gjengen de siste instruksjonene fra koreograf Guro.

Lek Østa! takker de to aktive spell- og danselagene i Trysil, Trysil-Knut og Østavind, for strålende dugnadsinnsats hele helga! De sørget for mat, drikke og nattevakter. Hjertelig takk!