Siger på Seljordkappleiken

Publisert den 28. oktober 2014

OpningBDTSeljord20.sept.13RunhildHeggem 011.JPG

For ca. en måned siden arrangerte Seljord folkemusikklag kappleik i Seljord. Deltakelse fra Tiljetakt var helt enestående, som den alltid er på folkemusikkarrangementer i distriktet.

På samme måte som under kappleiken i Flatdal i slutten av august ble det en overlegen seier i lagdans junior. Ungdommene øvde inn en koreografi i dansen som satte de 50 andre lagene fullstendig i skyggen (at ingen av disse lagene er nevnt i resultatlistene skyldes trolig en feil fra arrangørens side). Det var også stor deltakelse i flere andre klasser.

"Jeg vil trekke frem noen av de nye som har blitt med i danseprosjektet. Torjus Bakken og Vilde Ellegaard Westeng delte en førsteplass i halling klasse C. Artig å se hvor stor knivingen er i den klassa, og hvordan utfallet varierer fra kappleik til kappleik. I dans hardingfele klasse C var det også stor deltakelse. Respekt til alle som var med der. Helge Sigurd Amdal Telnes, artigkar fra Seljord og ny i prosjektet, gjorde en god figur og innkasserte andreplass i par med Ingrid Storlid. Bra jobba!" seier ein stolt prosjektmedarbeidar, Bjørnar Heimdal.

Takk til alle ungdommene for ei flott helg.