«SVARTEFELA» er klar for premiere!

Publisert den 22. april 2014

Egdedans står nå klare til å framføre den dramatiske danseforestillingen «Svartefela»!

Danseforestillingen er basert på sagn og historier rundt den mystiske Svartefela. En historie om ungdommelig glede, tro, kjærlighet, men også mistenksomhet, rykter og brå død. Forestillingen fremføres av ungdommer fra hele Vest-Agder og fortelles gjennom dans og musikk fra fylket. «Svartefela» er den store avslutningsforestillingen til Egdedans. Den originale Svartefela skal også spilles på under begge forestillingene!

FORESTILLINGER:
Kilden, Kristiansand 25.april, kl. 19.30    
Riksscenen, Oslo 03. mai, kl. 19.00

Koreografi: Torill Steinjord og Jimmy Meurling
Regi: Jimmy Meurling
Musikere: Erlend Viken (musikalsk leder), Margit Myhr og Jens Linell
Kostyme: Birgitte Norsen

Utøvere: Nils Jarle Oma, Maria Fauske, Vetle Springgaard, Ingrid Albert, Isabel Elida Larsen, Frida Steinkopf, Oddbjørn Oma, Nikolaj Fischer Hansen, Nina Byttingsmyr, Eirin Stave Samuelsen, Roald Kragh, Arild Mulstad Syvertsen.

Produsenter og prosjektansvarlige: Linnea Helmersson og Agnar Olsen


Velkommen!

svartefelamedtekst.jpg