Svartefela-samling på Øyslebø

 

Publisert den 13. februar 2014

svartefelamedtekst.jpg

Egedans er inne i en spennende periode i arbeidet med sluttforestillingen "Svartefela". Denne helgen samles ungdommene på Høgtun Kultursenter i Øsylebø, for en hel helg stappet med dans og koreografi!

Denne helgen er det fokus på dansetrening og koreografi på enkeltscener i danseforestillingen. Det blir øving på fredag ettermiddag, med en dansefest på kvelden, der vi har invitert dansere fra regionen til kultursentret. Lørdag formiddag er vi så heldige å få besøk av Brit Versland som skal ha kurs i  springedans fra Fjotland med ungdommene. Brit har med seg spellmannen Geir Vårdal. Dette blir moro!

Resten av samlingen vil gå med på å forme forestillingen scene for scene. Det skal også tas mål av alle danserne til nye kostymer, som skal lages av kostymemaker Birgitte Norsen. Med på samlingen er koreografene Jimmy Meurling og Torill Steinjord, musikerne Erlend Viken og Margit Myhr, i tillegg til prosjektledelsen. Vi har vært heldige å fått med oss to voksne lokale dansere til spesielle roller i forestillingen, og de kommer også denne helgen.

Husk å sette av datoene for forestillingen:
Kilden, Kristiansand, fredag 25. april kl. 19.30
Riksscenen, Oslo, lørdag 3. mai, kl. 19.00