Engasjerte ansatte - Bygda Dansar Fagdager i Trondheim

Publisert den 09. april 2015

       

bd.jpg

To ganger i halvåret møtes prosjektstaben i Bygda dansar for faglig påfyll og gode diskusjoner. 11.-12. mars var det fagdager på senteret i Trondheim med strategiseminar, møter, dans og metodisk erfaringsutveksling i tillegg til arbeidsmiljømøte sammen med alle ansatte på senteret. Prosjektene er i hver sine faser: Akersarv har helgesamlinger, planlegger rekrutteringsturne og har planlagt arkivfagdag sammen med SAFFA. Tiljetakt har lokaløvinger og godt oppmøte på helgesamlinger mot midtforestillinga som har premiere 25. april i Seljord og vises på Telemarksfestivalen. I tillegg har de vunnet lagdans junior på alle kappleiker i Telemark og omegn. Lek Østa har lokaløvinger og melder om godt kunstnerisk team som jobber med ungdommene mot premiere for sluttforestillinga på Riksscenen, Oslo 3. mai, og lokal visning i samarbeid med Volumfestivalen, 20. juni i Elverum. 

Bygda_dansar_fagdag_mars2.gif