Midtforestilling tar form, og den blir BRA!

Publisert den 30. mars 2015

sneEven.JPG

20.-22. mars arrangerte Tiljetakt øvingshelg i Bø. Helga var satt av til å arbeide med midtforestillingen som skal ha premiere 25. april. Gruppa var noe redusert pga sykdom, men de som deltok fikk virkelig vist hva de dugde til. Takket være heroisk innsats, enorm danseglede, humør, kreativitet og omsorg fikk 20 ungdommer, 2 instruktører og 2 musikere i løpet av helga satt gangen i hele forestillingen. Prosjektmedarbeider Bjørnar Heimdal garanterer at folk har noe å glede seg til; «Dette blir på høyde med det beste de har i utlandet."

Etter fredagstacoen var inntatt, ble tråden fra sist øvingshelg tatt opp igjen. Gruppa arbeidet en del med forestillingens avslutning og det ble også tid til en gjennomgang. Denne gikk overraskende bra med tanke på at ungdommene ikke hadde danset sammen på 2 måneder. Hæge og Bjørnar var veldig imponert.

På lørdag og søndag gikk det slag i slag. Mye terping, prøving, feiling, latter, blod svette og tårer. Innsatsen var upåklagelig og alle holdt motet oppe. Da pizzaen kom på bordet klokka 17:00 var det helt stille i 10 minutter. Et godt tegn!

Midtforestillingen tar utgangspunkt i enkelte av Telemarks mest kjente sagn. Bergakongen skal lokke, fossegrimen forføre og kvilemøyer fortrylle. Disse historiene skal fortelles gjennom dans. Det er en stor og utfordrende oppgave, men med innsatsen som ble lagt ned i helga er resultatet nødt til å bli bra. «E har true» sier prosjektmedarbeider Bjørnar. Han oppfordrer alle til å sette av 25. april for en danseopplevelse utenom det vanlige.

Tiljetaktalvorlig.JPG