Siste øvingshelg før midtforestilling

Publisert den 14. april 2015

10. -12 april hadde Tiljetakt sin siste øvingshelg før det braker løs med midtforestillingen Telesegn. Innsatsen som ble lagt ned denne helga kan oppsummeres i et ord; imponerende. En sliten prosjektmedarbeider kan ikke få fullrost ungdommene.

evensover.JPG

- Makan til innsatsvilje, tålmodighet, kreativitet og danseglede skal du lete lenge etter, sier en meget fornøyd Bjørnar Heimdal.

På fredag ble det tid til en gjennomgang og en del terping. Det var 3 uker siden forrige samling, men det bar ikke gjennomgangen særlig preg av. Ting har begynt å sette seg.

Lørdagen ble av det heftige slaget, og noen skulle kanskje ønske at de hadde fått seg litt mer søvn. Hele morgenen og formiddagen gikk med til prøver. Ved totiden var det tid for dagens første gjennomgang. Den gikk strålende.

tiljetaktsover.JPG

Etter en kort fruktpause og litt terping var det klart for dagens andre gjennomgang. Her viste virkelig ungdommene hva de er laget av. Etter å ha danset siden klokka 9:00, satt likevel forestillingen som et skudd. Pizzaen som ble servert etterpå smakte himmelsk og middagshvilen etterpå var vel fortjent.

På samlingas siste dag ble det også tid til en gjennomgang. Den viste en ting: Tiljetakt er klare for forestilling! Kom til Seljord 25. april kl. 17:00 og opplev kremen av norsk ungdom i en spektakulær danseforestilling.