Suksess på UKM

Suksess på UKM

Publisert den 19. april 2016

Søndag den 10. april var gjengen i Akersarv klare for å innta scenen under fylkesmønstringen for UKM i Akershus. UKM (Ung Kultur Møtes) er en arena der alle ungdommer som driver med en form for kunst eller kultur, kan vise seg frem. Fylkesmønstringen i Lillestrøm telte godt over 100 scenenummer.  

Snart premiereklart!

Snart premiereklart!

Publisert den 14. april 2016

Tiljetakt er i full gong med å gjere om soga om Guro Heddelid til ei folkedansframsyning med premiere på Riksscenen 24. april. Forestillingsarbeidet vert losa av regissør Hæge Manheim, koreograf Stian Roland og musikarane Lars Ingar Meyer Fjeld og Oddbjørn Aase. Anlaug Buen er ansvarleg for kostymene, og vi kan berre seie; Gled dykk!

Arbeidet med sluttforestillingen begynner å ta form

Arbeidet med sluttforestillingen begynner å ta form

Publisert den 17. mars 2016

Helga 11. -13. mars var ungdommene i Tiljtakt samlet til øvingshelg på kulturhuset Gullbring i Bø. Dagene ble brukt til å arbeide med sluttforestillingen som skal ha premiere på Riksscenen i Oslo 24. april. Denne forestillingen skal ta for seg sagnet om Guro Heddeli. Under kyndig ledelse av Hæge Manheim og Stian Roland ser vi virkelig konturene av en flott forestilling.