Akersarvdeltagere med i "Pøbel i pels"

Publisert den 20. januar 2016

Pøbel-kopi.jpg

I desember gikk første sesong av juleforestillingen "Pøbel i pels" i Oslo, på Riksscenen - scene for folkemusikk og folkedans. "Pøbel i pels" er historien om Thomas, som ønsker seg så veldig en hund til jul. Det får han ikke, i stedet treffer han en ellevill bakgårdskatte med ni liv og sans for spenning. Sammen begir de seg ut på eventyr gjennom Oslos gater på selveste julekvelden.

Vi i Bygda Dansar Akershus er veldig stolte av Christina Nome og Tonje Johannessen Stabbetorp, som gjorde en fantastisk innsats i forestillingen som dansere. Både Tonje og Christina kommer fra Sarpsborg og har vært viktige medlemmer av Akersarvgjengen siden første samlingen i januar 2015.

Vi anbefaler alle å få med seg denne flotte forestillingen i adventstidene i årene som kommer.