En liten hilsen fra Bygda dansar Rogaland

Publisert den 30. september 2016

Mandag 12. september 2016 møttes prosjektilsatte for første gang, og gikk rett på oppstartsuke gjennom heile uke 37. Under oppstartsuka var fokuset på å bli kjent med hverandre og kollegiet ved SFF, bli introdusert til arbeidsstedet, rutiner, administrative verktøy og ikke minst Bygda dansar som prosjekt!
Vi fikk dansa litt, tatt et dykk i arkivet hvor vi fant mange, spennende skatter – blant anna springar fra Suldal, hoppsar, åttarpardans og andre godbiter. Vi gleder oss til å jobbe videre med dansetradisjonene fra Rogaland!
Nå i overkant av to uker seinere er vi igjen samla. Vi har fått møtt kollegaer fra Bygda dansar Akersarv, og sammen med de avholdt 3 innholdsrike fagdager. Begge ukene har vi holdt til hos vår arbeidsgiver, Norsk senter for folkemusikk og folkedans, i Trondheim.
Innimellom all informasjon, dansing, prosjektplanlegging og gjøremål, har vi fått tatt noen bilder. Under ser dere to av de.

20160916_Torill_Elisabeth_Stine_BDR_6.JPG
20160916_dans_Elisabeth_Torill_2.JPG