Ny prosjektmedarbeider i Akersarv

Publisert den 09. mai 2016

Øyvind Sandum slutter som prosjektmedarbeider i Akersarv i juli. Vi takker for hans gode innsats og ønsker Stian Roland velkommen som prosjektmedarbeider siste prosjektåret. Stian er fra Øystre Slidre i Valdres og har god kunnskap til prosjektet og forestillingsarbeidet fra tidligere Bygda dansar prosjekt. Han var prosjektleder i Lea de’, Bygda dansar i Oppland, og koreograf for forestillingen «Mørkt her endå er i dalen», sluttforestillingen til Tiljetakt, Bygda dansar i Telemark.
Av utdanning har Stian blant annet en mastergrad fra Institutt for folkekultur ved Høgskulen i Sørøst-Norge avd. Rauland, tatt flere emner ved Dansevitskap NTNU og Meistarstudiet ved Ole Bull-akademiet på Voss. Han er mye brukt som dommar på kappleik og kursholdar i heile Norge. Stian er en kløpper på å herme arkivopptak og har allerede jobbet noe med Akershusmaterialer, noe ungdommene i Akersarv vil få stor glede av.

xxxx1369377_10152218527732538_285967657_o-2.jpg