Stort engasjement for Bygda dansar Rogaland

Publisert den 29. april 2016

Omlag 60 Rogalendinger var samlet i Sandnes lørdag 2. april for å feire at Bygda Dansar starter opp i Rogaland til høsten. I regi av Folkemusikkarkivet for Rogaland ble det holdt konsert med informasjonsbolker om prosjektet fra Mathilde Øverland. Kvelden ble avsluttet med hallingdans av Ulf Arne Johannesen og breakeren Sergey Medvedkov. Videre ble det spilt opp til dansefest uti det små timer, hvor også Suldalsspringaren fikk boltra seg på golvet. Bygda dansars informasjonshjørne ble også godt besøkt, og mange lokale krefter meldte sin interesse for å bidra i prosjektet.
-Vi gleder oss stort til Bygda dansar starter opp i vårt fylke, og håper det kan løfte vår tradisjonsdans, var det klare budskapet fra arrangør Åshild Vetrhus sammen med Tove Solheim.

BDR-Sandnes-dans2_DSC09062.JPG
BDR-Sandnes-dans_DSC09060.JPG
BDR-Sandnes-info-DSC09044.JPG
BDR-Sandnes-2016-halling-break_DSC09011.JPG