Det danses og danses på helgesamlinger i Rogaland!

Publisert den 03. november 2017

DSC07396.JPG

I oktober gikk Bygda dansar Rogalender sin første helgesamling i høst av stabelen! Vi møttes på Steinerskolen i Haugesund og hadde en aktiv og kjekk helg sammen. Ungdommene var ivrige og veldig flinke til å lære seg nye danser! Lørdagskvelden var det rom for sosialdansing, og det kom flere dansere og musikere fra Haugesundsområdet innom!

Nå er det straks en ny helgesamling rundt hjørnet, og denne helgesamlingen får vi besøk av en tidligere Norgesmester i hallingdans, Ulf Arne Johannessen! Vi har også invitert to andre gjesteinstruktører som ungdommene får møte og danse med fredag og lørdag! Denne helga blir det også mye sosialt på kveldene, og lørdagskvelden er vi med på en dansefest i regi av Folkemusikk-og folkedanshelga i Suldal!

Vi skal også ha en spennende inspirasjonsøkt hvor vi ser på film av danseforestillinger som tidligere Bygda dansar prosjekt har laget, og som vi skal i gang med i Bygda dansar Rogalender våren 2018 og våren 2019! Dette gleder vi oss veldig til!

Velkommen på samling! Si fra til tone@fmfd.no om du vil være med, det er fremdeles ikke for sent!