Julehilsen fra Arktisk takt

Publisert den 12. desember 2017

Vi i Bygda Dansar Troms vil gjerne ønske alle våre venner, unge dansere, musikere, instruktører, dyktige kolleger, følgere på sosiale medier, frivillige og gode samarbeidspartnere i og utenfor fylket GOD JUL!

Vi ser tilbake på høsten med et bredt smil om munnen, for selv om vi bare så vidt er i gang, har vi allerede rukket veldig mye! Takket være mye støtte og stort engasjement for prosjektet!

Etter en flott markering av oppstarten under Kalottspel i august, har vi tilegnet oss flere spennende danser fra Troms fra arkivet på Norsk senter for folkemusikk og folkedans, etablert faglig ressursgruppe, vært på skoleturnè og danset halling, polsdans fra Stangnes og ril med 400 ungdommer og sist, men ikke minst, arrangert vår første helgesamling! En fin gjeng med ungdommer og gode hjelpere kom til Bakkehaug skole i Målselv i desember for å danse, spise god mat og møte nye venner!

Vi gleder oss til fortsettelsen med blant annet helgesamling i februar og april, men først en deilig juleferie! GOD JUL OG GODT NYTT DANSE-ÅR!!

Bilder_til_julehilsen_2.jpg
Bilder_til_julehilsen_3.jpg
Bilder_til_julehilsen.jpg

Julehilsen fra Sigurd, Torill og Trine