Lansering av navnet ARKTISK TAKT

Publisert den 12. november 2017

Navne-debatten har landet –

ARKTISK TAKT blir navnet på Bygda Dansar Troms!

                       

Det kom inn over 50 (!!!) kreative, artige og varierte navneforslag! «Arktisk takt» ble en blanding av flere forslag vi har fått inn, dermed sitter vi med mange vinnere av navnekonkurransen! Prosjektledelsen er glade for å kunne presentere et navn som vi er fornøyde med.

                                    

Er du en diksjons-mester?

Vi gir en liten premie til den som klarer å si navnet 10 ganger etter hverandre fortest mulig. Nå er det bare å legge seg i hardtrening fram mot helgesamling i Målselv 8.-10. des. Der kårer vi diksjons-mesteren! Send inn film av deg selv til trine@fmfd.no på forhånd, eller delta live på samlingen!

kreativitet.jpg