God jul!

Med i underkant ei uke igjen til jul er det på tide å ønske alle deltakere, instruktører, musikere, danseforbilder, medhjelpere, alle lag og foreninger og enkeltpersoner i Rogaland som har bidratt med å legge til rette for folkedansen i fylket en god og fredelig jul. Tusen, tusen takk for deres samarbeid, engasjement og for at dere er med!

2018 har vært et superfint danseår hvor Rogalender fikk vist frem «Dansehuset» i Siddis-stova i Stavanger, prosjektet har avholdt fagseminarer i april og oktober, ungdommene har danset seg igjennom 6 helgesamlinger og 10 lokale øvinger. I tillegg har prosjektet deltatt på Fuglen og fått danset med unge og gamle folkedansentusiaster. Det har vært super-fint å samles i dans!

På slutten av året, har vi fått kommet «ut-på-gulvet-i gang» med sluttforestillinga til Rogalender. Ingeleiv Berstad, Olav Christer Rossebø, Vibeke Heide og Erlend Viken er med oss i det kunstneriske arbeidet, og vi tror vi går en fantastisk sluttforestilling i møte 27. og 28. april 2019.

Etter jul er forestillingsarbeidet som vil være i fullt fokus. Vi starter første helgesamling 25.-27. januar på Sand Bedehus i Suldal hvor vi får øve i Kulturhuset i Suldal sine lokaler. 

Resterende datoer er:

Uke 10 08.-10. mars i siddis-stova

Uke 14 5.-7. april TBA

Uke 17 25.-28. april TBA

Premiere på forestilling, lørdag 27. april hos RAS i Sandnes Kulturhus (NB! Kun 80 billetter. Billetter kommer for salg like over nyttår). Visning nummer to blir på Kulturhuset i Suldal søndag 28. april klokka 18.00.

Vi håper vi ses også i 2019!

 

Julehilsen fra Elisabeth, Tuva og Stine!

 

strektegning dans på ring.png