På vei mot forestilling (27. og 28. april 2019)

For tre uker siden fikk vi låne Kulturhuset i Suldal sine flotte lokaler i forbindelse danseprøvene mot sluttforestillingen. Vi skal nemlig vise forestillingen i Suldal den 28. april, allerede dagen etter premieren som avholdes i Sandnes Kulturhus hos RAS. Utover helga fikk vi testet ut ideer med lys og video, terpet på dans, utforsket dans i gruppe og i par, testet ut ulike tempo, jobbet med samspillet mellom dans og musikk - og i mellom alt rundt.

Vi jobber intensivt og fokusert de helgene vi er sammen, så pausene med mat eller jamming er gode avbrekk.

Her kan dere se noen bilder fra helga:

DSC01766.JPG
DSC01780.JPG
Erlen Viken, Olav Christer Rossebø og Ingeleiv Berstad

Erlen Viken, Olav Christer Rossebø og Ingeleiv Berstad

Vi gleder oss til neste samling 8.-10. mars i Siddis-stova med påfølgende dansefest med Fuglen på lørdagskveld!