God jul!

Med i underkant ei uke igjen til jul er det på tide å ønske alle deltakere, instruktører, musikere, danseforbilder, medhjelpere, alle lag og foreninger og enkeltpersoner i Troms, som har bidratt med å legge til rette for folkedansen i fylket en god og fredelig jul. Tusen, tusen takk for samarbeid, engasjement og for at dere er med!

2018 har vært et superfint danseår hvor Arktisk takt har opptrådt på UKM Artic, ved NUK under Festspillene i Harstad, danset på Harstads første Kulturnatt, og fire av våre deltakere deltok på turne i Russland med FolkBand! Prosjektet har avholdt helgesamling på Kalottspel, Finnsnes, Målselv og i Harstad, i tillegg til lokale øvinger og skoleturneer. I februar ble det første fagseminaret for miljøet avholdt i Tromsø, sammen med FolkemusikkNord og Rytmisk kompetansesenter i Nord (RYK). Det har vært super-fint å samles i dans, og vi gleder oss til fortsettelsen!

Etter jul er det midt-forestillingsarbeidet som vil være i fokus. Vi starter første helgesamling 18.-20. januar og fortsetter med et nytt fagseminar for miljøet trolig lørdag 9. februar 2019. 

Håper vi ses også i 2019!

 

Julehilsen fra Sigurd, Dina og Stine

 

Fele_dansarar2_HelgesamlingHarstad_red.JPG