BD Troms er på skoleturné - første skolebesøk var i Harstad

Publisert den 03. november 2017

BD Troms har vært på skolebesøk på i Harstad og Kvæfjord og er nå klare for å erobre Nord-Troms!  

DSC07527.JPG

Torill forteller om noen veldig fine dager på Stangnes i Harstad 23.-24. oktober. Elevene var trivelige og flinke og flere ungdommer var interesserte i å få mer informasjon om prosjektet og å lære mer! Det var kjempeartig å være der og vi fikk også bra respons fra lærerne! Gymtimen for elevene i 1. vgs ble byttet ut med Bygda Dansar og langedans, halling og polsdans fra Stangnes på Senja. Noen elever synes det kanskje var litt slitsomt og noen elementer i dansen er ganske utfordrende, men Torill, Elisabeth og Leif Egil ble veldig imponert over elevenes innsats! Torill Steinjord og Elisabeth Ellingsen instruerte og Leif Egil Barth spilte fele i Harstad.

Uka etter var Torill Steinjord og Sigurd Heide på Rå vgs. i Kvæfjord. De hadde med seg musiker Skjalg Bjørstad på trekkspill! Både elever og lærere var begeistret for opplegget og BD Troms ble godt tatt imot. Elevene var veldig engasjerte, spesielt elevene fra idrettslinja. Rå vgs ønsker BD Troms tilbake senere med mer dans!

Hittil har 100 elever fra vgs-linjene Idrettsfag og Barne- og ungdomsarbeider fått danse med Bygda Dansar Troms. De to neste ukene vil BD Troms møte 150 ungdomsskoleelever i Nord-Troms!

DSC07534.JPG
DSC07554.JPG
DSC07588.JPG
DSC07583.JPG